ügyészség előtt

2019.05.09. 11:27

Befejezték a nyomozást az ittasan súlyos balesetet okozó motoros ellen

A csolnoki férfi és utasa tavaly súlyos sérüléseket szenvedett egy balesetben Esztergomban. Ügye már az ügyészség előtt várakozik.

Kemma.hu/police.hu

Az esztergomi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki ittasan okozott balesetet Esztergomban. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Esztergomban, a Dorogi úton okozott személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet egy 28 éves csolnoki férfi 2018. május 10-én este. F. János a Kiss János vezérezredes úton egy körforgalomhoz ért, amikor – mivel járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg – letért az úttestről és árokba csapódott. A balesetben a sofőr és 28 éves utasa is súlyos sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy F. János alkoholt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült, ezért ellene, súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűncselekménye miatt büntetőeljárást folytattak le.

Motorjukkal a vízelvezető árokban kötöttek ki (Fotó: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!