lopás

2019.02.15. 12:19

Nem volt szívbajos az idős nő: visszaszerezte a tolvajtól a táskáját

Nem jutott messzire a lopott táskával egy tatabányai nő. A sértett utána futott és visszaszerezte tőle értékeit.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock.com

Egy tatabányai ruhaüzletből lopott el egy táskát egy 51 éves helyi nő február 13-án délelőtt. S. Ferencné kihasználta, hogy a sértett felügyelet nélkül hagyta retiküljét a bevásárlókosarában, és eltette azt. Ezután a pénztárnál kifizette a vásárolt ruhákat és távozott. A 69 éves sértett nem sokkal ezután vette észre a lopást. Azonnal kisietett az utcára, ahol észrevette a gyanúsítottat. Odafutott hozzá és a nála lévő szatyorban meg is találta a táskáját. Ekkor érkezett a helyszínre az üzlet biztonsági őre, aki a járőrök kiérkezéséig visszatartotta az elkövetőt.

S. Ferencnét a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség kezdeményezi S. Ferencné gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!