emberölés

2020.01.14. 16:04

Naszályon fogták el a dunavarsányi gyilkosság újabb gyanúsítottját is

A dunavarsányi gyilkosság ügyében hétfőn egy újabb gyanúsítottat, egy 18 éves lányt fogtak el a rendőrök Naszályon.

Kemma.hu/MTI

Forrás: Police.hu

A dunavarsányi gyilkosok ügyében olyan információhoz jutottak a nyomozók, amely alapján az eddigi elkövetők számát három főről négy főre bővítették. A legfrissebb információk szerint a nyomozók egy 18 éves lányt is gyanúsítanak az ügyben, akit hétfőn Naszályon sikerült is elfogniuk.

Mint ismert a nyomozás adatai szerint január 4-én otthonában családtagjai holtan találtak egy 56 éves dunavarsányi férfit. A helyszínen nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért közigazgatási hatósági eljárás indult az elsődleges orvosi vélemény szerint a 2019 utolsó napján, szilveszterkor bekövetkezhetett halál körülményeinek tisztázására.

Az igazságügyi szakértő bevonásával végzett boncolás alkalmával öt nappal később a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket rögzítettek, ezért az eljárást immár a büntetőeljárás szabályai szerint, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták a Pest megyei életvédelmi nyomozók.

A boncolást követően egy napon belül azonosították és Naszályon elfogták a feltételezett elkövetőket. Ahogy, arról már beszámoltunk, azóta a Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte a két férfi és egy nő elkövető letartóztatását. A törvényszék közölte, hogy a járásbíróság a Pest Megyei Főügyészség indítványával egyetértve rendelte el a gyanúsítottak letartóztatását. A végzés ellen N. K.-né és N. T. fellebbezett, B. K. és az ügyész tudomásul vette a döntést, így az még nem végleges, de végrehajtható.

A nyomozók időközben olyan információkhoz jutottak, amelyek alapján egy 18 éves lány is gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével, ezért az elkövetők körét négy főre bővítették. A lányt hétfőn Naszályon elfogták, és emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!