döbbenet

2019.01.09. 13:21

Meztelen ember tartotta fel a győri és pesti vonatokat Szárnál

Egy Déli pályaudvarról Győrbe tartó, valamint egy fővárosba tartó személyvonat Szárnál volt kénytelen vesztegelni szerda délelőtt.

Sz. A.

Forrás: Montázs

A MÁV térképes vonatinfója szerint ugyan rongálás miatt késett a Budapestről 11:20-kor Győrbe induló személyvonat, de mint azt a vasúttársaság kommunikációs igazgatóságától megtudtuk, nem rongálás történt, hanem valami sokkal abszurdabb. Betűhíven idézzük a nem mindennapi eseményt:

„Rendőri intézkedésre vártak ott a vonatok, mert Szár megállóhelynél egy ismeretlen (meztelen) ember a vágányok között tartózkodott. A 4924-es vonat az esemény miatt 12 perces késéssel közlekedik. 12:02 órától már nincs korlátozás.”

A Győrből 9:39-kor indult pesti vonat utasai sokkal rosszabbul jártak: ők 67 perces késéssel értek a fővárosba, szintén Szárnál vesztegelve. Ők értek oda előbb egyébként az állomáshoz, már majd' egy órája voltak ott, amikor a főváros felől Győrbe tartó szerelvény is megérkezett, vélhetően a rendőri intézkedés végére, hiszen pár perccel később mindkét járat elindulhatott újra.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője, Sipos Mónika r. főhadnagy arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a rendőrségre 10 óra 57 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a szári vasútállomás területén egy zavart állapotú férfi tartózkodik. A helyszínre érkező rendőrök biztonsági intézkedés keretein belül mentőt hívtak a férfihoz, akit a mentőszolgálat munkatársai egészségügyei ellátása érdekében kórházba szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!