verseny

2019.09.09. 12:01

A megyei rendőrök és az esztergomi kórház dolgozói az ország legjobb életmentői

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az első helyezést, valamint a különdíjat is megszerezte az Országos Mentési Versenyen.

Kemma.hu

Újraélesztésben profik

Forrás: polica.hu

Fotó: Franz Zeitlberger

Az Országos Mentőszolgálat a napokban rendezte meg Bükkszéken az Országos Mentési Versenyt. Az egész napos versenyen kilenc szituációt kellett megoldaniuk a versenyzőknek, köztük újraélesztést, légúti akadály elhárítást és artériás vérzés ellátását. A verseny első helyezését az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Sürgősségi Osztályának csapat nyerte.

A rendőrség tájékoztatása szerint a társszervek kategóriájában 19 csapat vett részt, köztük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságé is. A főkapitányságot Németh Róbert r. főtörzsőrmester, Süveg Péter r. zászlós, valamint Borka László r. őrnagy képviselte.

Németh Róbert, Süveg Péter és Borka László (Fotó: police.hu)

A kategóriában a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett az első helyen, emellett a különdíjat is kiérdemelték.

Újraélesztésben profik (Fotó: polica.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!