kék hírek

2018.08.24. 09:26

A megvadult lovak miatt balesetezett a 66 éves férfi

Szokatlan balesetnek lehettek szemtanúi a tatabányaiak csütörtökön. Egy lovaskocsi ütközött neki egy ház kerítésének a megbokrosodott állatok miatt.

kemma.hu/police.hu

A lovak ismeretlen okból bokrosodtak meg

Forrás: police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléses és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek. Három személyt fogtak el és öt főt állítottak elő. A járőröknek két ittas járművezetővel szemben is kellett intézkedniük, biztonsági intézkedésre pedig egy esetben került sor.

A lovak ismeretlen okból bokrosodtak meg
Fotó: police.hu

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt csütörtökön, 11 óra 10 perckor Tatabányán, a Dankó Pista utcában. Egy 66 éves tatabányai férfi az általa hajtott lovaskocsit a Jegenye úton lefékezte, azonban a lovak ismeretlen okból megvadultak és az állóra fékezett kerekek mellett a kocsit a Dankó Pista útra kihúzták, ahol az egy ház kerítésének ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!