tragédia

2020.02.12. 14:00

Megrázó fotók az M1-esről: életét veszítette a teherkocsiba csapódó autó sofőrje

Egy álló tehergépjárműbe ütközött a sofőr, aki életét vesztette az M1-esen történt szerencsétlenségben.

Kemma.hu

Egy álló tehergépjárműbe ütközött a sofőr, aki életét vesztette az M1-esen történt szerencsétlenségben.

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint mindkét sávon megindult a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, ahol február 12-én 8 óra 15 perc körüli időben halálos baleset történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 26 éves férfi Opel típusú személygépkocsival közlekedett, amikor Óbarok térségében a belső sávból a külsőbe kisorolva hátulról nekiütközött egy, forgalmi okból álló tehergépkocsinak. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a helyszínre a tatabányai hivatásos, a bicskei hivatásos és önkéntes tűzoltók siettek. Az egységek feszítővágóval szabadították ki a sofőrt. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, emiatt rendeltek el teljes útzárat a rendőrök.

Az Útinform 12:52-kor kiadott tájékoztatása szerint az M1-esen még egy baleset történt. A főváros irányába vezető oldalon, a 46-os kilométernél három nyergesvontató koccant össze, a sérült járművek a külső sávot foglalják el. A Hegyeshalom irányába vezető oldalon, a 44-es kilométernél a belső korlátot javítják, ott csak a külső sáv járható, a munkaterület mögött lassabb a haladás.

Emellett az M1-esen a főváros irányába vezető oldalon, a 42-es és a 41-es kilométer szelvények között geotechnikai méréseket végeznek több helyszínen.. A Hegyeshalom irányába vezető oldalon pedig a 32-es és a 33-as, valamint az 51-es és 52-es kilométer szelvények között. Mindhárom helyszínen a külső sávot zárták le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!