lopás

2019.07.30. 13:24

Ügyészség előtt a tarjáni asszony ügye, aki a talált mobilból medencét vett

A tatabányai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát a 62 éves nő ellen.

Kemma.hu

A komáromi lány ellopta az ismerőse telefonját

Forrás: shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint befejezték a nyomozást egy tarjáni nő ellen, aki a talált egy mobiltelefont, azt eladta, a pénzt elköltötte. A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és bíróság elé állítás javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Egy tarjáni élelmiszerboltban vásárolt a tettes június 7-én reggel. Amikor végzett a pénztárnál, a pulton lévő egyik bevásárlókosárban meglátott egy mobiltelefont. Elvette a készüléket, betette a táskájába és hazament. A 62 éves nő egy héttel később eladta a mobilt.

A készülék tulajdonosa csak otthon vette észre, hogy eltűnt a mobilja, később feljelentést tett a rendőrségen. A tatabányai rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit július 15-én gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A nő beismerte tettét, elmondta, hogy a mobilért kapott pénzből élelmiszert vásárolt és vett egy medencét az unokájának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!