szabálysértés

2019.08.21. 11:59

Más autójával, rendszám és jogsi nélkül furikázott a sofőr Dorogon

A férfi ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség, miután lebukott közúti ellenőrzésen.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi rendőrök augusztus 20-án este Dorogon figyeltek fel egy Nissan típusú személygépkocsira, amire nem volt rendszám felszerelve. Megállították az autót, és ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait. Kiderült, hogy a gépkocsit vezető 41 éves férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, az autót pedig ideiglenesen kivonták a forgalomból, valamint az is, hogy a gépkocsi nem az ő tulajdona.

A férfi elmondta a rendőröknek, hogy az autó az övé, de azt még nem íratta át a nevére. A sofőr ellen engedély nélküli vezetés, hatósági jelzés nélküli közlekedés, átírási kötelezettség elmulasztása, valamint kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hiánya miatt szabálysértési eljárás indult.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hét személyt fogtak el, nyolc főt állítottak elő és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!