baleset

2019.04.15. 19:52

Magának csinálta a bajt a részeg sofőr, aki egy balesetben bukott le

Magának okozta a balesetet az a kisbéri férfit, akit a járművezetéstől már végleg eltiltottak. A balesettel bukott le.

Kemma.hu/police.hu

Beleütközött a kerítésbe

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei április 14-én éjfél után Császáron, a Kossuth Lajos utcában anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Egy kisbéri férfi Dad felől Császár irányába közlekedett személygépkocsival, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban az útról letérve, egy árkon áthaladt és egy tanya kerítését átszakítva állt meg.

Beleütközött a kerítésbe (Fotó: police.hu)

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, valamint az iratok ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a 43 éves férfit a Tatabányai Városi Bíróság végleg eltiltotta a vezetéstől, a gépjármű műszaki érvényessége lejárt, nem rendelkezett kötelező felelősségbiztosítással és kivonták a forgalomból. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásának céljából „járművezetés az eltiltás hatálya alatt” szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, továbbá ellene szabálysértési és büntetőeljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!