kék hírek

2018.09.25. 10:28

Lopás, balesetek, ittas sofőrök: így indult a hét a megyében

Szeptember 24-én, hétfőn sem volt eseménytelen a megyei rendőrök élete, számos baleset, körözött személyek és egy ruhatolvaj is adott nekik munkát.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő balesetnél helyszíneltek, négy személyt fogtak el, öt főt állítottak elő és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az esztergomi rendőrök hétfőn 14 óra 15 perckor Esztergomban igazoltattak egy piliscsévi lakost. Kiderült, hogy ellene a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit elfogták.

Szintén hétfőn, a reggeli órákban lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre. A gyanú szerint egy helyi lakos egy áruházból ruhaneműt lopott el úgy, hogy a termékből az áruvédelmi eszközöket kivágta, a ruhát pedig a saját ruházata alá vette fel. A rendőrök kiérkezéséig a 39 éves nőt visszatartották. A járőrök a tettest a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!