gyors nyomozás

2019.02.21. 11:43

Lekapcsoltak egy dílert és három fogyasztóját Oroszlányban

Vásárlást követően fogták el az oroszlányi rendőrök a fogyasztókat és a terjesztőt. Eljárás indult a négy drogos ellen.

Kemma.hu/police.hu

Rendszeresen annak a társasháznak a pincéjében éjszakázott a 23 éves férfi, amelynek egyik lakásából betépve kiugrott a közelmúltban.

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint dílert és fogyasztóját is lekapcsolták Oroszlányban. A rendőrök először a fogyasztót kapták el, miután a 26 éves férfi, S. Zsolt egy 25 éves helyi férfitól február 20-án délután kábítószert vásárolt. A férfinél öt gramm kábítószer gyanús növényi származékot találtak a rendőrök. S. Zsoltot a nyomozók előállították az Oroszlányi Rendőr-kapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett.

Az oroszlányi rendőrök a megyei Felderítő Osztály nyomozóival együttműködve ezt követően azonosították és még aznap elfogták azt a férfit, akitől S. Zsolt a kábító hatású szert vásárolta. A 25 éves B. Vilmos lakásán elfogása után kutatást tartottak a rendőrök, ahol készpénzt foglaltak le. A 25 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. B. Vilmost a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Ugyanezen a napon további két férfit állítottak elő az oroszlányi rendőrök, akik szintén B. Vilmostól vásároltak rendszeresen kábítószert. A velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!