kék hírek

2018.05.11. 10:27

B. Tamás jogsi nélkül vezetett, de nem ez volt a legnagyobb bűne

Csütörtökön a rendőröknek rengeteg baleset mellett ittas sofőrök és körözött személyek is adtak munkát.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Sherbak_photo

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két halálos kimenetelű, három személyi sérüléses és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Délelőtt Tatabánya határában, a Tarjáni kereszteződésben egy személyautó és egy trélert vontató kisbusz ütközött, az autó egyik utasa, egy 72 éves asszony nem élte túl a karambolt. Délután, a 10-es úton pedig egy 74 éves kerékpárost gázoltak el. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök nyolc személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő. Három ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre pedig egy esetben került sor.

A járőrök csütörtökön 11 órakor, az M1-es autópálya 83-as kilométerszelvényében található pihenőben ellenőriztek egy Ivecót és annak vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsi vezetője ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. B. Tamás vezetői engedéllyel nem rendelkezett, így vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek a kollégák.

Szintén a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei ellenőriztek 13 óra 51 perckor, az 1-es számú főút 47-es kilométerszelvényében egy az út mellett tartózkodó férfit. B. Richárdról megállapították, hogy ellene a Tatabányai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A helyi lakost a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!