káresetek

2020.01.20. 19:11

Kigyulladt autóhoz is riasztották a tűzoltókat hétvégén

Nyugalmat nem ismert a hétvége a tűzoltók számára.  Balesethez, bajba jutott turistákhoz és kidőlt fákhoz is vonultak a lánglovagok.

Kemma.hu

Egy autó villanyoszlopnak ütközött

Forrás: Környe ÖTE

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Tardos környéke, Tatabánya és Szárliget is érintett volt a fakidőlésekkel kapcsolatos káresetekben. A megye tűzoltói minden esetben felszámolták a forgalmi akadályt, megszüntették a fák kidőlésével összefüggő veszélyforrást.

Szombaton dél körül villanyoszlopnak ütközött és kigyulladt egy személygépjármű Környén. A tüzet a tűzoltók kiérkezése előtt porral oltó készülékkel eloltották. Az esethez a tatabányai hivatásos és környei önkéntes tűzoltók érkeztek, akik a járművet áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették.

Egy autó villanyoszlopnak ütközött (Fotó: Környe ÖTE)

Szintén szombaton történt, hogy két kiránduló letért a turistaútról és a Dobogókői úton a Fekete-kőnél sziklapárkányon ragadtak. A turistákat az esztergomi hivatásos tűzoltók mentették le a kőpárkányról, majd kikísérték őket a parkolókig.

Esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vonultak szombat délután Dorogra is, ahol csaknem 30 négyzetméteren összehordott szemét égett. A tüzet két vízsugárral a tűzoltók eloltották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában