rendőri ellenőrzés

2019.09.18. 08:19

A tatai sofőr nem gondolta át, mit tesz, mielőtt volán mögé ült

Nagy hibát követett el vezetés előtt az a két sofőr, akiket a rendőrök kapcsoltak Dorogon és Piliscséven.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a dorogi egyenruhások szeptember 17-án délelőtt Dorogon, a Bécsi út és a Hegyalja út kereszteződésénél megállítottak egy személygépkocsival közlekedő tatai lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a rendőrök a 48 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A helyi rendőrök ugyanezen a napon Piliscsév, Hősök terén ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő férfit, aki a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Az egyenruhások az alkoholszonda mérési eredménye alapján a sofőr részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt állítottak elő és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!