becsületesség

2019.11.15. 13:10

Kétmillió forintot talált egy nő egy borítékban Tatabányán

A talált pénzt a nő bevitte a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a rendőrök visszaadták a pénzt a szerencsés tulajdonosának.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 57 éves férfi november 14-én délelőtt egy komáromi pénzintézetből pénzt vett fel az édesanyjával. A férfi három borítékban, egyenlő arányba elosztva tartotta a hatmillió forintot egy irattartóba, amit kocsival hozott Tatabányára. Miután az autóból kiszállt, gyalog ment egy pénzintézet bejáratához. Itt vette észre, hogy az egyik boríték – benne kétmillió forinttal – nyomtalanul eltűnt. A férfi azonnal feljelentést tett a Tatabányai Rendőrkapitányságon.

A borítékot a pénzintézet közelében megtalálta egy 52 éves tatabányai nő, aki a benne lévő kétmillió forinttal együtt azt bevitte a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A nyomozók a pénzt lefoglalták, és értesítették a tulajdonost a szerencsés megtalálásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!