csalók

2019.11.13. 10:38

Két fiatal csalt ki pénzt egy idős kisbéri férfitól

A rendőrség még a bűncselekmény elkövetésének napján elfogta azt a két fiatalt, akik egy idős kisbéri férfitól csaltak ki pénzt.

Kemma.hu

Fának csapódott egy gépkocsi szerda délelőtt Környe és Tata között, a baleset következtében egy ember beszorult az autóba.

A rendőrség tájékoztatása szerint csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki azt a két csalót, akik egy idős kisbéri férfitől csaltak ki pénzt november 12-én. Az ott lakó idős férfit tévedésbe ejtették és pénzt kértek tőle. A fiatalok elvitték a sértettet egy közeli pénzintézetbe, ahol kivette a kért összeget és átadta az ismeretleneknek.

A 23 éves L. P. és a szintén 23 éves S. M. ezután hazavitte a férfit, majd elhajtottak. A rendőrség még aznap tudomást szerzett a bűncselekményről, ezután a kisbéri nyomozók forró nyomon indultak az elkövetők felkutatására, akiket egy órán belül elfogtak. L. P-t és S. M-t a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásuk indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában