kegyetlenség

2019.08.15. 13:57

Keresik az állatkínzót, aki a sorsára hagyta ezt a kutyát Oroszlány határában

Ha felismeri a kutyát, és tudja, kihez tartozhatott, szóljon a rendőrségnek, hogy felelősségre vonhassák azt, aki ezt tette vele.

Kemma.hu

Ha felismeri a kutyát, és tudja, kihez tartozhatott, szóljon a rendőrségnek, hogy felelősségre vonhassák azt, aki ezt tette vele.

Forrás: KEMRFK

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen. Valaki Oroszlányban, a Határ utca mögötti területen, ami már a város határa igazából, egy fához kötött egy kistestű kutyát. Az állatot egy kutyasétáltató találta meg még május 10-én, ő értesítette a hatóságokat.

A kiérkező rendőrök a kutya környezetében sem ételt, sem vizet nem találtak, és megállapították, hogy az eb már hosszabb ideje ott lehet. A rendőrség keresi az állat tulajdonosát, illetve azt a személyt, aki a kutyát a fához kikötözte.

Hosszabb ideje ott lehetett már a kutya, mire megtalálták (Fotó: KEMRFK)

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!