előállítás

2019.10.03. 07:40

Villámgyorsan kipattant a kocsiból és elfutott a sofőr a tatabányai rendőrök elől

Gyorsított bírósági eljárást kezdeményzetek a sofőr ellen, akinek nem volt jogsija, az autójának pedig hiányzott a forgalmija és biztosítása.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei október 2-án délután Tatabányán, a Móricz Zsigmond utcában ellenőrzést hajtottak végre, amikor arra haladt egy személygépkocsi, és a rendőröket észlelve tolatásba kezdett. A sofőr megállította az autót, kiszállt a kocsiból és futásnak eredt.

A rendőrök a Szegfű úton fogták el a férfit, aki sem vezetői, sem forgalmi engedélyt nem tudott átadni az egyenruhásoknak. Az iratok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a Tatabányai Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta, valamint, hogy az autót ideiglenesen kivonták a forgalomból és kötelező biztosítással sem rendelkezik. Az egyenruhások a jármű hatósági jelzését elvették. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették. Az elkövetett szabálysértések miatt vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, hét főt állítottak elő és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!