elkapták

2018.09.21. 14:12

Bábolna határában elkapták a kannabisz ültetvény gondos gazdáját

Elkaptak egy 40 éves bábolnai férfit, aki Bábolna és Tárkány között, aki kábítószer ültetvényt tartott fent.

Kemma.hu

Ekkora növényeket gondozott a bábolnai kábítószer termesztő.

Forrás: police.hu

Kábítószer ültetvényt találtak a komáromi rendőrök szeptember 14-én Bábolna és Tárkány között, majd öt nappal később felbukkant az ültetvény gondos kertésze is.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel egy férfira, aki az ültetvényről kerékpárral Bábolna irányába tartott. A járőr azonnal szolgálatba lépett és kikérdezte a gyanús illetőt. G. László elmondta, hogy éppen az ültetvényen lévő növényeit locsolta meg, onnan tart hazafelé. A helyszínre kiérkező rendőrök elfogták a férfit és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Ekkora növényeket gondozott a bábolnai kábítószer termesztő. (Forrás: police.hu)

A férfi lakásán a nyomozók kutatást tartottak, amelynek során kábítószernek minősülő növényi anyagmaradványokat, magokat és kábítószer tartásával kapcsolatos eszközöket találtak, amiket az ültetvényen lévő növényekkel együtt lefoglaltak. G. Lászlót a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatására vonatkozóan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!