csak pénz legyen belőle...

2018.06.16. 17:27

Horgászbotokat lopott egy faházból a tolvaj

Fürdőzés közben kapták el a rendőrök a 21 éves Cs. Olivért, aki a zsákmányt addigra már eladta, a pénzt pedig elköltötte.

kemma.hu/police.hu

A 21 éves Cs. Olivér egy faházat tört fel, majd onnan horgászbotokat lopott

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon 2018. június 14-én a délutáni órákban tett feljelentést egy helyi férfi, hogy horgász faházába egy ismeretlen személy betört, és onnan horgászbotokat lopott el. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, mely rövid időn belül eredményre vezetett. Azonosították a 21 éves elkövetőt és megkezdték felkutatását.

A 21 éves Cs. Olivér egy faházat tört fel, majd onnan horgászbotokat lopott (Fotó: police.hu)

Június 15-én, 15 óra körül egy helyi tónál találtak rá, ahol éppen fürdőzött. A járőrök elfogták, és az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi elmondta, hogy a faházból öt horgászbotot vitt el, amit később eladott, a kapott pénz nagy részét pedig elköltötte.

Cs. Olivér ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás az Esztergomi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!