hétvégi összesítő

2019.06.04. 14:12

Két helyen autó gyulladt ki, Oroszlányban fajátékok szóródtak az útra

A megye útjain két helyen is autótűzhöz siettek a tűzoltók. Oroszlánynál pedig egy karambol történt.

Kemma.hu

Fotó: Oroszlányi ÖTP

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két autótűz is történt a megye útjain. Június 1-jén kigyulladt egy személygépkocsi motortere az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalán Tatabánya térségében június 1-jén szombaton. A tatabányai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor lánggal égés már nem volt, az egység egy vízsugárral visszahűtötte a motorteret.

Másnap Bokodon gyulladt ki egy személygépkocsi. A lángokat az oroszlányi önkormányzati tűzoltók egy gyorsbeavatkozó vízsugárral és egy habsugárral oltották el.

Vasárnap egy személygépkocsi és egy furgon ütközött Oroszlány és Környe között késő este. Az ütközés következtében a furgonban lévő fajátékok szétterültek az úton, a jármű az útszélen állt meg.

Fotó: Oroszlányi ÖTP

A másik gépjármű a szemközti forgalmi sávban állt meg, melynek a hűtő,- és ablakmosó folyadéka az úttestre folyt. A balesethez az oroszlányi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanítást hajtottak végre.

Fotó: Oroszlányi ÖTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!