tragédia

2020.02.12. 10:16

Halálos baleset történt az M1-esen

Forgalomkorlátozás van érvényben a sztrádán, Óbarok térségében. A sztrádán három baleset is követte egymást, közülük az egyik halálos kimenetű volt.

Kemma.hu

Forrás: Útinform

A rendőrség tájékoztatása szerint halálos kimenetelű közúti közlekedés baleset történt az M1-es autópályán, a 42-es kilométerszelvényben, Óbarok térségében február 12-én délelőtt. A rendelkezésre álló adatok alapján a Budapest felé vezető oldalon egy tehergépjármű alá szorult egy személygépkocsi, akinek a vezetője a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idején a belső forgalmi sávban halad a forgalom. Az érintett útszakaszt a gépjárművezetők Tatabánya-Óvárosnál lehajtva és az autópályára Bicskénél visszatérve tudják elkerülni.

Az Útinform 9 óra 40-kor közzétett tájékoztatása szerint az M1-esen, a főváros irányába vezető oldalon a 43-as és a 42-es kilométer szelvények között három baleset is történt. Két helyszínen is kamion és személyautó ütközött össze, a 42-es kilométernél pedig egy kisbusz a belső korlátnak hajtott, a kialakult torlódás elérte az 5 kilométert.

A pályazárat feloldották, az említett egy kilométeres szakaszon a forgalom csak egy sávon haladhat. Aki teheti már az 56-os kilométernél, a Tatabánya-Óváros csomópontban hagyja el a pályát, visszatérni a 39-es csomópontban, Bicskénél érdemes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!