tragédia

2019.12.27. 13:47

Halálra gázolt egy embert a vonat az esztergomi vonalon

Eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy embert a vonat Leányvár és Piliscsaba között.

Kemma.hu

Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki még 2018-ban egy Tatabányára tartó vonat elé hajtott, a piros jelzés ellenére.

Forrás: police.hu

Friss információk:

Piliscsaba és Leányvár között újraindult a vonatközlekedés, a helyszínelést befejezték. A Budapest-Esztergom vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

Erről írtunk korábban:

A MÁV Inform tájékoztatása szerint Piliscsabánál az Esztergomból Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Z72-es személyvonat elgázolt egy embert. Piliscsaba és Leányvár között nem közlekedhetnek a vonatok. Az esztergomi vonalon utazók hosszabb menetidővel számolhattak, az érintett járat 159 perces késésben volt.

Minta azt a társaság közölte: vonatpótló buszt egyik busztársaság sem tud biztosítani, így az utasok a vonatközlekedés szüneteléséig menetrend szerinti Volánbusz járatokkal utazhatnak.

Szabóné Berki Bianka rendőr főhadnagytól, a Pest megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk hogy 11 óra 3 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint a piliscsabai vasútállomástól körülbelül 300 méterre elütött egy embert a vonat. Az, hogy az illető miért tartózkodott a síneken, eddig még nem tisztázódott. Az elütött személy a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!