feltörte az autókat

2018.12.14. 18:45

Autókból lopta össze a karácsonyi pénzt Esztergomban, elkapták

A rendőrség gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítást javasol a 46 éves esztergomi férfival szemben, aki két autót is feltört Esztergomban.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Egy Esztergomban parkoló gépkocsit tört fel B. Zoltán december 11-én este. A 46 éves helybéli férfi egy Skoda típusú személygépkocsi bal első ablakát betörte és eltulajdonította az autóban lévő pénztárcát, a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt. A tulajdonos amint észlelte a bűncselekményt, feljelentést tett a rendőrségen.

Az esztergomi rendőrök széleskörű adatgyűjtést folytattak, amelynek eredményeképpen azonosították és két nappal később elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. B. Zoltán gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta azt is, hogy néhány héttel korábban szintén feltört egy autót Esztergomban. Akkor egy Daewoo típusú gépkocsiból egy sporttáskát lopott el, a benne lévő mobiltelefonokkal és töltőkábelekkel.

B. Zoltán ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!