ittas vezetés

2019.10.07. 13:12

Felfüggesztett börtönt kaphat a robogós, aki többször is részegen vezetett Dorogon

Az ügyészség kétrendbeli ittas vezetés miatt emelt vádat a büntetett előéletű férfi ellen.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Járási Ügyészség kétrendbeli ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy kesztölci férfival szemben, akit háromszor is tetten ért a rendőrség, amint ittas állapotban vezette a motorkerékpárját. Ahogy dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, a férfi büntetett előéletű, 2014-ben lopás vétsége miatt 250 óra közérdekű munka büntetésre ítélte a bíróság. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre és a közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélje az elkövetőt.

A sofőr augusztus 3-án 15 óra 10 perckor Dorogon, a Bécsi úton ittas állapotban, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban vezette a robogóját. Nem egészen másfél óra múlva, még mindig enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban Dorogon, a Csolnoki úton vezette a segédmotorkerékpárt. Pár nappal később, augusztus 19-én 22 óra 50 perckor Kesztölcön, a Szent István utcában ittas állapotban, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban vezette a robogót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában