vádemelés

2020.01.07. 11:12

Hosszú felfüggesztett börtönt javasol az ügyészség a buliban verekedő férfi ellen

Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki két embert is megütött egy szórakozóhelyen. Az ügyészség tárgyalás mellőzését kérte a bíróságtól.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a fiatal felnőtt férfival szemben, aki egy esztergomi szórakozóhelyen úgy megütötte a sértettet, hogy annak három csontfoga kiesett. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben hosszabb tartalmú felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki a büntetlen előéletű vádlottal szemben.

Dr. Zsirai Veronika, a megyei főügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy férfi egy esztergomi szórakozóhelyen szóváltásba keveredett a sértettel 2019. február 23-án éjjel. A férfi ököllel arcon ütötte a sértett egyik barátját, emiatt a sértett a barátja védelmére kelt és megütötte az agresszív férfit.

Az agresszor ennek ellenére nem hagyott fel a támadással és egy alkalommal, ököllel megütötte a sértett arcát, aki ennek következtében arccal a földre esett és három csontfoga kiesett. A fogak elvesztése miatt a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban az így kialakul állapot maradandó fogyatékosságot eredményezett. A sértett barátja 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!