katasztrófavédelem

2019.09.13. 15:42

Faágak és villanyoszlop veszélyeztette a közlekedést az elmúlt napokban

A tűzoltókat három esetben is riasztották, hogy kisebb viharkárokat hárítsanak el. Kidőlt fa, villanyoszlop és letört faág veszélyeztette a közlekedőket.

Kemma.hu

Fotó: Haris József tű. százados - KHTP

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak szeptember 12-én csütörtök este Esztergom belterületére, ahol egy kábel oszlop dőlt ki. A kidőlt kábel oszlop felsővezetéke akadályozta az autóbusz-öbölbe érkező járműveket. Az egység a belógó vezetéket egy közeli fa törzséhez rögzítette, így az akadályoztatást ideiglenesen megszüntette.

A gyalogos forgalmat veszélyeztette egy négy méteres magasságban letört fa ága szeptember 13-án péntek délelőtt Komáromban. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik dugólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyeztetést.

Ugyanezen a napon Tátra a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, ugyanis egy nagyméretű fa kettéhasadt, majd telefonvezetékre dőlt. Az egység motoros láncfűrésszel avatkozott be, és szüntette meg a veszélyeztetést.

(Borítóképünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!