életveszélyes baleset

2018.07.07. 08:07

Kiderült, ki a felelős a súlyos komáromi buszbalesetért

A rendőrség befejezte az eljárást a komáromi buszbaleset ügyében. Egy személyautó és egy helyi járat ütközött össze, egy ember súlyosan megsérült.

kemma.hu

Az autós nem adta meg az elsőbbséget, és összeütközött a helyi járattal

Forrás: police.hu

Közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság a 41 éves H. Renáta ellen, aki április 29-én Komáromban okozott balesetet.

Az autós nem adta meg az elsőbbséget, és összeütközött a helyi járattal
Fotó: police.hu

Ahogy korábban megírtuk, egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Komáromban, a Koppányvezér út és a Kodály Zoltán utca kereszteződése közelében. A személygépkocsival közlekedő nő egy kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget a busznak, ez okozta a balesetet, amiben a nő életveszélyesen megsérült.

Az autó sofőrjét feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók
Fotó: Komárom HTP

A városi hivatásos és az önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a sérültet. A Kemma.hu információi szerint a mentők – állapota stabilizálása után – a tatabányai Szent Borbála Kórház sürgősségi és baleseti osztályára szállították.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Komáromi Rendőrkapitányság az eljárást befejezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!