hulladék

2019.03.06. 11:09

Az erdőbe dobták ki a szétbontott hűtő darabjait a férfiak: egy vadász szúrta ki őket

Hat darab háztartási hűtőt bontott szét két férfi Tárkányon, majd egy erdős területen az árokba dobták.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy ötvenéves tárkányi férfi március ötödikén kedden megkérte az egyik bábolnai ismerősét, hogy segítsen neki hűtőket szétbontani. A 45 éves ismerősével együtt, a tárkányi férfi lakcímén hat darab háztartási hűtőt szétbontottak.

Megbeszélték, hogy a fém alkatrészeket egy MÉH telepen leadják, a szétbontott hűtőket egy közeli helyen kidobják. A két férfi a hulladékokat még aznap délután egy utánfutóra feltette és egy erdős területen az árokba dobta.

Őket a cselekményük abbahagyására egy hivatásos vadász felszólította, majd értesítette a rendőröket. A két férfi a hulladékokat az utánfutóra visszapakolta, majd a rendőrök a két főt a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a tárkányi és a bábolnai lakost gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett miatt indult büntetőeljárás.

Hat darab hűtőt bontottak szét (Fotó: police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!