nem kellett volna

2019.11.24. 07:47

Elvették a jogsijukat, mégis úgy gondolták, vezethetnek

Tatán és Szomoron is intézkedtek az egyenruhások olyan járművezetővel, aki az eltiltás ellenére ült volán mögé. Mindkettőt őrizetbe vették.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A helyi járőrök Tatán, a Gábor Áron utcában állítottak meg egy autóval közlekedő férfit november 23-án. Ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, ekkor derült ki, hogy az autót vezető 40 éves naszályi férfit korábban eltiltották a járművezetéstől. A sofőrt előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene, és őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon 20 óra 55 perckor a tatabányai rendőrök Szomoron intézkedtek egy járművezetővel szemben. A sofőr átadta az egyenruhásoknak a gépkocsi forgalmi engedélyét és a személyi igazolványát. A jogosítványát nem tudta odaadni, mert állítása szerint azt otthon felejtette.

Kiderült azonban, hogy a 25 éves férfit korábban eltiltották a járművezetéstől, ezért előállították őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra. Ellene szabálysértési eljárást indítottak, majd őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban, 72 órán belül bíróság elé állítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában