leszakadt a csoporttól

2019.04.14. 17:05

Eltűnt japán turistát kerestek Esztergomban

Lemaradt a csoportjától a Bazilikánál az idős férfi, és elindult egyedül. A kutatás sikeres volt, és Pilismaróton megtalálták a japán turistát.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Friss információk

Este fél 7-kor megtalálták az eltűnt japán turistát. Az idős férfire Pilismaróton találtak a rendőrök, aki gyalog tette meg az utat a Bazilikától a településig.

Erről írtunk korábban:

Eltűnt egy japán turista Esztergomban. Ahogy Nagy Lászlótól, az Esztergom-Kertváros Polgárőrség vezetője a Kemma.hu-nak elmondta: a japán csoport hajóval érkezett Esztergomba, és az idős férfi leszakadt a csoportjától a Bazilikánál. Eltűnésekor kék kabátot viselt, a hátán zöld hátizsák van, haja őszes. Iratai azonban nincsenek és zavart állapotban van. Utoljára vélhetően a Tesconál látták az idős férfit.

Az esztergomi és az esztergom-kertvárosi polgárőr egységek átfésülik egész Esztergomot az japán férfi felkutatására. Aki bármilyen információval tud szolgálni, vagy látta a az eltűnt személyt, hívja a 112-es segélyhívószámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!