beleesett

2018.12.31. 14:12

Vizesárokból mentették ki az átfagyott férfit Tárkányban

Tárkányban egy férfi az árokban feküdt. Egy tárkányi polgárőr véletlenül talált az eszméletlen férfire, és társaival segítségére sietett.

Kemma.hu

Forrás: Google Street View

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tájékoztatása szerint december 29-én este 19 óra Kóti Sándor tárkányi polgárőr hazafelé tartott a Tárkányban a Jókai utcán, amikor észrevette, hogy a kereszteződés előtt az úttest jobb oldalán lévő körülbelül 2 méter mély vizes árokban fekszik valaki.

A polgárőr azonnal értesítette a mentőszolgálatot, illetve a közelben lakó polgárőr társait, ifjabb és idősebb Tolnai Miklóst, a Tárkányi Polgárőr Egyesület tagjait.

A két polgárőr lemászott az árokba, amit víz borított. Az árok alján fekvő félig átfagyott férfit kiemelték, akit az addigra a helyszínre érkező mentő ápolók megkíséreltek ellátni.

A mentőszolgálat munkatársai a sérült férfi személyében ellenállásba ütköztek. Az ismeretlen férfi zavartan viselkedett, ezért kiértesítették a Kisbér Városi Kapitányság járőreit, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek. Ezt követően a férfit a mentők ellátták, majd a Szent Borbála Kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!