lopás

2019.03.18. 16:57

Egy vaskapu feltűnő tárgy, ezt a két tolvaj egy életre megtanulta

A szomszédok buktatták le azt a párost, akik vaskaput loptak egy háztól. A két jómadár ügye a bíróságot is érdekelni fogja.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre február 26-án délelőtt bejelentés érkezett, hogy Oroszlányon, az egyik hétvégi házas övezetben feltehetően lopás van folyamatban. A rendőrök a Szalagpálya dűlőben igazoltattak egy 30 éves és egy 28 éves férfit. A két személy először azt mondta, hogy csak rőzsét akartak gyűjteni. A további kérdésekre elmondták, hogy korábban egy tárolóból vaskaput loptak, amit már elszállították.

A rendőrök a két férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétsége miatt indítottak ellenük eljárást. A nyomozók az ellopott szerkezetet is lefoglalták. A rendőrség az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratanyagát bíróság elé állítási javaslattal a napokban megküldte az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!