bunyó

2019.12.12. 15:12

Egy parkoló autó miatt verekedett össze két férfi Tatabányán

A két tatabányai férfi szóváltásba keveredett egymással, majd kettejük között verekedés alakult ki. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint bíróság előtt felelhet az a két férfi, akik verekedtek Tatabányán. U. Zs. egy személygépkocsival haladt Tatabánya-Kertvárosban 2018. február 4-én 18 óra 45 perc körül. Egy másik jármű parkolása miatt nézeteltérés alakult ki közötte és az utcán tartózkodó 45 éves Sz. P. között.

A két férfi szidalmazta egymást, majd összeverekedtek. A bántalmazás közben értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a két helyi lakost. A mentőszolgálat munkatársai az egymást kölcsönösen bántalmazó két főt a kórházba vitték, később őket a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában