őrizetbe vették

2019.10.12. 09:16

Egy olaszi körözött bűnözőt kaptak el a tatabányai rendőrök

A férfi ellen több elfogatóparancs volt érvényben, így az olaszi személyt őrizetbe vették a rendőrök.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi járőrök őrizetbe vettek egy olaszi férfit Tatabányán, akit több ügye miatt köröztek. A rendőrök október 11-én hajnalban megállítottak egy személygépkocsit a városban. Ellenőrizték a jármű iratait és az autóban ülő személyeket. Ekkor derült ki, hogy egyikük, egy 30 éves olaszi férfi ellen több elfogatóparancs van érvényben.

A körözött személyt a Fővárosi Törvényszék kereste garázdaság vétség, a Pesti Központi Kerületi Bíróság pedig csalás bűntett elkövetése miatt. Emellett a Budapest XIII. Kerületi Rendőrkapitányság körözte közbizalom elleni bűncselekmény elkövetése miatt, a németországi hatóságok pedig tartózkodási helyének megállapítását rendelték el. A férfit a járőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el és két főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. Az egyenruhások egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában