lopás

2019.05.10. 10:40

Egy napon belül két tolvajt is fogtak Tatabányán

Két tolvaj szarka is bepróbálkozott a tatabányai üzletekben egy nap alatt. Az ügyek pikantériája, hogy mindkét tolvaj „helyben“ használta a lopott termékeket.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A tatabányai járőrök május 9-én délelőtt Tatabánya egyik áruházában intézkedtek egy helyi lakossal szemben, aki az eladótérben szeszesitalt fogyasztott, majd fizetés nélkül akart távozni. A 52 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A helyi rendőrök ugyanezen a napon délelőtt Tatabányán, az egyik bevásárlóközpontban intézkedtek egy oroszlányi lakossal szemben. A férfi az egyik ruházati üzletben egy pulóverről a biztonsági etikettet letépte, majd azt magára vette és fizetés nélkül akart távozni. A járőrök a 26 éves férfit további intézkedés céljából a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy súlyos, három könnyű sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök nyolc személyt fogtak el, egy főt állítottak elő és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!