lopás

2019.06.18. 17:08

Egy napig élvezhette zsákmányát a táti házat kifosztó betörő

Az esztergomi rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy táti családi házba tört be. A betörő úgy tudta,hogy lakatlan a ház.

Kemma.hu

Mikrohullámű sütőt is lopott

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi táti családi házba törtek be június 16-án, ahonnan különböző használati tárgyakat, kerékpárokat, számítógépet, nyomtatót, DVD-lejátszót, fűnyírót és mikrohullámú sütőt lopott el. Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei másnap este elfogtak és előállítottak egy helyi lakost, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy tudomása volt arról, hogy évek óta nem lakja senki a házat, és el akarta adni a lopott értékeket.

El akarta adni az zsákmányt (Fotó: police.hu)

A rendőrség az ellopott tárgyakat lefoglalta, B. Bence ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását tervezi.

Mikrohullámű sütőt is lopott (Fotó: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!