szomszédolás

2019.04.16. 14:25

DVD-lejátszóval távozott a szomszédjához betörő tatabányai férfi

Eljárást indítottak egy tatabányai férfi ellen, aki betört szomszédja hétvégi házába, majd egy DVD-lejátszóval távozott.

Kemma.hu/police.hu

A tatabányai férfi a szomszédjához tört be

Forrás: Police.hu

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség az ellen a 25 éves férfi ellen, aki szomszédja hétvégi házába tört be. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi április 12-én berúgta az épület ajtaját, és átkutatta a házat, majd az egyik szobából egy DVD-lejátszót vett magához, amivel távozott a helyszínről.

A tulajdonos, amint észrevette a lopást, értesítette a rendőrséget, így a tatabányai nyomozók rövid időn belül azonosították, majd április 15-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Sz. Attila gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a férfi lakásán tartott kutatás során az ellopott lejátszót is megtalálták, amit lefoglaltak.

A tatabányai férfi a szomszédjához tört be (Fotó: Police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában