lopás

2018.09.15. 07:23

Bíróság előtt kell felelnie az esztergomi kocsitolvajnak

A 32 éves esztergomi férfit az ellopott autó tulajdonosa szúrta ki a városban, majd a rendőrök megérkezését is együtt várták meg.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Esztergomi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt folytatott büntetőeljárást egy 32 éves férfi ellen.

A gyanúsított szeptember 1-jén egy esztergomi szálló elől vitte el a sértett gépkocsiját annak tudta és engedélye nélkül. Három napig használta az ellopott járművet, amíg a tulajdonos meglátta a városban az autójával furikázó férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatott.

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Miután a tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök a gépjárművet a sértettnek visszaadták.

Az ügy vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészégnek megküldte.

(Borítókép: Illusztráció)

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!