Fogd a pénzt és fuss... Vagy ne!

2018.08.04. 16:29

Nem teketóriázott a tárcatolvaj, rögtön ment cigit venni

A 32 éves B. Károly egy padnál pakolászó férfi pénztárcáját ragadta el, majd az összes pénzt elköltötte. Most bíróság előtt kell felelnie a tettéért.

kemma.hu/police.hu

A székesfehérvári férfi két idős, tatai bácsit fosztott ki. L. Róbert sorsáról hamarosan dönthet a bíróság.

Forrás: shutterstock

Lopás miatt indított eljárást a rendőrség a 32 éves B. Károly ügyében.

Július 12-én reggel éppen vásárlásból tért haza oroszlányi otthonába asértett. A lakáskulcsát keresve megállt a háza előtti padnál, ahová a táskájában lévő holmikat, köztük a pénztárcáját is kitette. Ekkor egy ismeretlen férfi lépett mellé, elvette a tárcáját és elfutott vele. A sértett azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

Az oroszlányi rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. B. Károlyt a bűncselekmény elkövetését követő két óra múlva előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elmondta a nyomozóknak, hogy a pénztárcában lévő pénzt már elköltötte. Cigarettát és ételt vett, a bukszát pedig a bokrok közé dobta. A pénztárcát a rendőrök megtalálták és a benne lévő iratokkal együtt visszaadták a sértettnek.

Az oroszlányi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészégnek megküldték.

(Borítókép: Illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!