döbbenet

2018.05.17. 09:14

A földre teperte majd kirabolta a férfit egy 17 éves fiatal

Súlyos testi sértés és rablás miatt áll bíróság elé az a fiatalkorú elkövető, aki Dorogon támadt rá egy férfira.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

Egy dorogi éjjel-nappali üzlet előtt támadt rá egy 17 éves fiatal egy férfira április 17-én éjszaka. A sértett az üzlet előtt várakozott, amikor a gyanúsított hátulról rátámadt és a földre lökte őt. Miután a földre került, rátérdelt a sértettre, átkutatta a ruháját és elvette tőle a nála lévő pénzt, majd elmenekült a helyszínről.

A férfi ezt követően feljelentést tett a Dorogi Rendőrkapitányságon. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és a sértett elmondása alapján néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiatalt.

A gyanúsított ellen rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A fiatalkorút a bíróság két nappal később előzetes letartóztatásba helyezte, a rendőrség pedig május 16-án gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!