közérdekű lesz az ára

2019.05.06. 14:45

Még aznap lebukott a forgalmi engedély lejárati dátumát hamisító bajai férfi

Nem tartott sokáig a rendőröknek, hogy elkapják azt a bajai férfit, aki meghamisította forgalmi engedélyének lejárati dátumát. A férfit pár órával később igazoltatták a rendőrök, le is bukott.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Komáromi Járási Ügyészség közokirat-hamisítás bűntette miatt nyújtott be vádiratot egy bajai férfival szemben, aki forgalmi engedélyének lejárati dátumát hamisította meg, majd közúti ellenőrzés során az okiratot a rendőrjárőröknek átadta. Az ügyészség indítványozta, hogy a Komáromi Járásbíróság a büntetett előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetésre ítélje.

A férfi a vádirat szerint 2018. június 21-én, a reggeli órákban a bajai lakóhelyén egy személygépkocsihoz tartozó forgalmi engedély érvényességi idejét 2017. évről tollal átírta 2019. évre. A rendőrök a férfit még aznap délelőtt fél tíz körül az M1-es autópálya egyik pihenőhelyen ellenőrizték, amelynek során a bajai férfi a hamisított forgalmi engedélyt adta át az őt ellenőrző rendőröknek – tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!