lopás

2019.09.04. 14:15

Árulta a Tatáról lopott holmikat, vevő helyett a rendőrök várták

A budapesti férfi a Tatáról lopott technikai eszközöket értékesíteni szerette volna, azonban vevő helyett a tatai rendőrök várták.

Kemma.hu

A budapesti férfi a Tatáról lopott technikai eszközöket értékesíteni szerette volna, azonban vevő helyett a tatai rendőrök várták.

Forrás: Police.hu

A rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett S. Zoltán letartóztatásának indítványára, aki több tatai lakásból lopott el technikai eszközöket. A férfi ellen összesen nyolc rendbeli lopás elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

Feljelentés alapján indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki augusztus 18-án Tatán, egy társasházi lakásba besurrant, és onnan egy laptopot tulajdonított el. Az esetet követően még hét alkalommal történt hasonló bűncselekmény a városban, amelynek során különböző műszaki cikkeket, készpénzt és iratokat loptak el.

Laptopot és több technikai eszközt lopott (Fotó: Police.hu)

Egyik alkalommal egy tatai kempingben lévő házból több műszaki cikk mellett egy hangszórót is ellopott, amit később egy budapesti lakos az interneten kínált eladásra.

A 40 éves férfi szeptember 3-án egy budapesti bevásárlóközpontba ment, hogy eladja a lopott holmit, azonban a vevő helyett a tatai nyomozók várták, akik a helyszínen elfogták és a Tatai Rendőrkapitányságra előállították. Kihallgatása során a férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte. Az eljárás során számos műszaki cikket és készpénzt foglaltak le a rendőrök, amelyek közül egy laptopot már vissza is adtak a tulajdonosának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!