kék hírek

2018.06.01. 12:56

A vízelvezető árokba hajtott a 24 éves sofőr

Csütörtökön számos balesethez, köztük egy környeihez is riasztották a rendőröket, ahol a sofőr az útról letérve az árokba hajtott.

kemma.hu/police.hu

A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén, és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Kilenc személyt fogtak el, három főt állítottak elő, biztonsági intézkedésre pedig négy esetben került sor.

Az esztergomi rendőrök május 31-én 15 órakor Esztergomban igazoltattak egy 26 éves férfit. Megállapították, hogy ellene a Szombathelyi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett
Fotó: police.hu

Egy 24 éves tatabányai nő haladt szintén csütörtökön, 6 óra 35 perckor egy Seattal Környe belterületén, az Alkotmány úton. A jármű vezetője a Somlói úti kereszteződéshez érve balra kanyarodás közben, az út vonalvezetését elhagyva egy vízelvezető árokba hajtott, melynek során könnyebben megsérülét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!