részleges beismerő vallomás

2020.04.21. 14:58

A tokodiak szerint nem először szúrt a férjét halálra késelő nő

Nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel a nőnek, aki hétvégén halálra szúrta férjét tokodi otthonukban.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, akit vasárnap délután Tokodon, a saját otthonukban szurkált meg a felesége egy kihajtható pengéjű bicskával. Információink szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, csakhogy a mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni az áldozat életét.

Halálra szúrta férjét a nő (Fotó: police.hu)

Alkoholproblémák, zűrös ügyek. Röviden csak így jellemezték a helyiek annak a tokodi családnak a tagjait, akik érintettek a vasárnapi gyilkosságban. Úgy tudjuk, hogy az 54 éves nőnek – akit férje megölésével gyanúsít a rendőrség – már korábban is meggyűlt a baja a hatósággal, és nem most először késelt meg valakit. Ottjártunkkor azt tapasztaltuk, hogy a falusiak nem nagyon ismerik őket, mivel betelepült famíliáról van szó.

Annyit azonban elmondtak, hogy azért azt hallottak már, hogy kisebb-nagyobb bűncselekményeket elkövettek korábban. Éppen ezért érthető, hogy nem is akart szinte senki sem nyilatkozni a mostani esettel kapcsolatban, mondván félnek tőlük.

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hölgy részleges beismerő vallomást tett. Kiderült, hogy most egy korábbi sérelmen vesztek össze, és ez vetetett odáig, hogy a nő egy kihajtható pengéjű késsel végzett a férjével.

A helyszínelés órákon keresztül tartott és úgy tudjuk, hogy csak éjfél után ért véget. A rendőrség őrizetbe vette az elkövetőt, a bíróság pedig április 22-én szerdán dönt a nő letartóztatásáról.

Április 18-án szombaton este Tatabányán is történt egy gyilkosság: a Béla király körtéren két férfi szóváltásba keveredett, majd a 34 éves férfi olyan mértékben bántalmazta a sértettet, hogy az a helyszínen életét vesztette. Úgy tudjuk, hogy a támadó bolti tolakodás miatt ütötte meg áldozatát, aki szinte azonnal meghalt. A gyanúsított ellen halált okozó testi sértés miatt indult eljárás, a bíróság őt április 20-án hétfőn egy hónapra letartóztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!