kábítószer

2019.03.19. 10:58

Ügyészség elé kerültek a tatabányai drogdílerek

Kábítószert akart eladni a gyanúsított, amikor a tatabányai rendőrök tetten érték. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Kemma.hu/police.hu

Az anyag

Forrás: police.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Zsolt ellen. A 29 éves tatabányai férfit a tatabányai rendőrök fogták el 2018. május 10-én, amikor kábítószert akart eladni egy szintén helyi férfinak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A két gyanúsított K. Zsolt autójában tartózkodott, amikor a rendőrök tetten érték őket. Átvizsgálták a járművet, amelyben kábítószergyanús szárított növényi származékot találtak, amelyet lefoglaltak. K. Zsoltot és a 28 éves Gy. Józsefet a nyomozók előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

Szép kis summát kapott a díler (Fotó: police.hu)

A két férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség gyanúja szerint Gy. József a K. Józseftől vásárolt kábítószert tovább akarta értékesíteni, ezért ellene is kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A két férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság 2018. május 11-én elrendelt.

Az anyag (Fotó: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!