körözés

2018.11.16. 09:54

Segítsen a rendőrségnek: élelmiszerüzletből lopott

Élelmiszerüzletből lopott a férfi, a rendőrség a lakosság segítségét kéri a Tatai Rendőrkapitányság az elkövető felkutatásában.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ez idáig ismeretlen férfi szeptember 15-én 9 óra 50 perc és 9 óra 55 perc között egy tatai élelmiszerboltban eltulajdonította a sértett reklámtáskáját a benne lévő kulcscsomójával és pénztárcájával együtt. Az elkövetőről az üzlet kamerája felvételt készített.

A Tatai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!