megtalálta

2019.08.21. 14:33

A hosszú hétvége fotója: visszakapta ellopott biciklijét az oroszlányi postás

A postás látta meg az ellopott kerékpárját egy udvarban. Az oroszlányi rendőrök elkapták a tolvajokat, és visszaadták a postásnak a biciklit.

Kemma.hu

Az oroszlányi postás saját biciklijét szerencsésen visszakapta

Forrás: police.hu

Saját biciklijét lopták el az oroszlányi a postástól munkája tejesítése közben a minap. Racsné Galambos Gréta, a megyei rendőrkapitányság szóvivője elmondta, hogy a fiatal postás átmenetileg a saját biciklijét használta a kézbesítéskor, mivel az általában általa használt postásbiciklit éppen szerelték. A rendőrség tájékoztatása szerint a lopás napján aznap visszakapta ellopott kerékpárját.

Az oroszlányi postás (jobbra) saját biciklijét szerencsésen visszakapta (Fotó: police.hu)

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két oroszlányi lakos augusztus 15-én délelőtt Oroszlányban, a Népekbarátsága úton egy lépcsőháznak támasztott kerékpárra lett figyelmes. A járművet a postás használta, aki épp az egyik lépcsőházban tartózkodott. A 20 éves H. Richárd a kerékpárra ült és elhajtott vele, társa K. Sándor gyalog követte őt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a postai táskát leszerelték, és a benne lévő küldeményekkel együtt K. Sándor által használt tárolóba elhelyezték. A kerékpárt Oroszlány hétvégi házas övezetében eladták. A 22 éves K. Sándor az érte kapott pénzt később elköltötte. A postás augusztus 19-én délután, a tőle ellopott járművet meglátta egy telken, ezért értesítette a rendőröket.

A járőrök a helyszín közelében elfogták a két tettest, az ellopott biciklit lefoglaltak. A kutatás során a leszerelt postai táskát is sikerült megtalálni a benne lévő postai küldeményekkel együtt. A két tettest gyanúsítottként kihallgatták, ellenünk lopás vétség miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!