lebuktak

2019.03.21. 12:56

A bevásárlókocsis páros bíróság elé kerülhet lopás miatt

A nő, egy bevásárlókocsiba összegyűjtötte az ellopni kívánt termékeket, amit a férfi ismerőse a bejáraton keresztül vitt ki.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanú szerint egy 39 éves tatabányai nő és 47 éves férfi ismerőse február 11-én megbeszélte, hogy egy tatabányai üzletből lopnak. B. Annamária egy bevásárlókocsit tolt a boltba és abba különböző termékeket rakott. Miután végzett, a kocsit a bejárathoz tolta és jelzett az addig kint várakozó ismerősének. S. András a bejáratnál kitolta a megpakolt bevásárlókocsit és ismeretlen helyre távozott. Később a nő is távozott az üzletből.

A feljelentést követően a tatabányai rendőrök, a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a tetteseket. B. Annamáriát március 18-án, ismerősét március 20-án hallgatták ki gyanúsítottként. A két tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellenük lopás vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az eljárás ügyiratait bíróság elé állítási javaslattal tervezi megküldeni az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!